· 

Blijf in uw kot

Niets zo leuk om tijdens deze lockdown leuke berichtjes en complimenten te ontvangen. Alleen is niet iedereen een grote woordenacrobaat en wordt er in sommigen hun kot niet meer dan wat scheldwoorden gepubliceerd omdat het schrijven van een origineel bericht niet wil lukken. Iwrite4u helpt jullie graag verder met enkele tips & tricks en links naar websites met originele attenties waarmee jouw boodschap zeker zijn doel niet zal missen!


Woordakkoorden

Geen inspiratie in je zoektocht naar een mooi compliment dat je naar je bestie wil sturen? Blijf je worstelen met clichés wanneer je een kaartje wil sturen naar je (groot)ouders. Maak dan even een lijstje van de bestemmeling zijn/haar favoriete dingen of typische eigenschappen/frustraties. Vaak kan je deze gebruiken om er een origineel compliment of een leuke wens mee te bedenken. Hieronder enkele voorbeelden:

Voor de grootouders:

We dachten even dat ons (insert naam van je kind) anorexia had. Maar toen beseften we dat ze al meer dan een maand niet meer in jullie snoepkast was geweest. We missen jullie verwennerij (en knuffels)!

Voor je collega:

On the upside... Nu hoor je me tenminste niet hardop tellen tijdens het werk!

Voor je bestie:

Jouw gezelschap geeft me buikpijn van het lachen. Nu heb ik alleen maar buikpijn van te (vr)eten. Extra kilo's krijg ik er gratis bij!


Uit de oude doos

Tijdens deze lockdown grijpen we graag terug naar herinnering waaraan we ons kunnen optrekken. Leuke, grappige of spannende momenten die we deelden met bijzondere mensen. Waarom niet zo'n herinnering gebruiken als basis van je boodschap een iemand speciaal? Vaak is één woord (of foto uit de de oude doos) al voldoende. Schrijf het sleutelwoord in zwierige letters op een stevig stuk papier en op de achterkant noteer je waarom deze herinnering in je geheugen gegrift staat. Wedden dat de ontvanger hardop begint te lachen bij het lezen van je persoonlijke boodschap?


Winkelhier

Wil je jouw boodschap graag wat extra kracht bijzetten met een kleine attentie, dan hebben wij enkele leuke adresjes. Succes gegarandeerd. Het zijn bovendien allemaal lokale handelaars. #winkelhier met plezier

  • Ken je iemand die niet alleen van het leven houdt maar ook (misschien zelfs nog meer) van eten? Neem dan zeker eens een kijkje op de website van Mieke bakt. Zij verkoopt koekjes met een boodschap erop. Bovendien zijn de koekjes echt ontzettend mooi afgewerkt zoals je kan zien op de foto hiernaast. 
  • De creatievelingen die al eens graag hun outfits pimpen kan je verrassen met een letterpress wenskaart met strijkapplicatie uit de webshop van Petit Pourri. Je kan kiezen uit verschillende strijkdesigns waaronder een schattig gouden regenboogje (zie afbeelding hiernaast).
  • Bij Kadeco kan je een houten plankje kopen waarin jouw kaartje of foto uit de oude doos geschoven kan worden met daarnaast een vaasje met droogbloemen. Op het houten plankje kan je een boodschap laten graveren.
  • Geef je graag letterlijk een lichtje in de duisternis cadeau, dan is de webshop van Liz is more een aanrader.
  • Last but not least heeft Iwrite4u sinds kort ook een webshop waarin we onze eigen merchandise verkopen. Als kers op de taart geven we jullie via de webshop de kans om geheel unieke en gepersonaliseerde items te bestellen. Je hoeft nog geen concreet idee te hebben. Onze breinen draaien creatieve overuren en denken graag met je mee om tot een origineel concept te komen. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0