15 Originele out of office berichten
Schrijven doe je zo · 14. augustus 2021
Vakantie is leuk. Maar de bijhorende out of office berichten zijn soms zo saai. Laat je inspireren door deze blogpost met 15 out of the box afwezigheidsberichten.

Offline is the new luxury
Achter de schermen · 05. augustus 2021
Tegenwoordig moet je je als solopreneur ontpoppen tot influencer die 24/7 alles deelt. Spontane berichten die stiekem gebonden zijn aan allerlei regels. Het is doodvermoeiend. Offline zijn is meer dan ooit een luxe.

Schrijven doe je zo · 31. juli 2020
Je motivatiebrief kan er maar beter boenk op zijn. Deze moet meteen de aandacht trekken en de lezer ervan overtuigen dat jij een kick-ass kandidaat bent. Daarom moet je strategisch denken bij het opstellen en schrijven van de brief. De eerste stap is de 5 W's uitschrijven. Ik vertel je er alles over in deze blog.

Webcontent · 15. juli 2020
Webteksten schrijven is een klasse apart. Maar als je weet waar je rekening mee moet houden, kom je al een heel eind. In deze blog geef ik je als copywriter maar liefst 10 tips & tricks om je op weg te helpen. Laat me gerust weten via de comments of je met deze blog aan de slag kon of dat je toch nog graag wat extra inside information zou krijgen.

10. mei 2020
Ben jij een (wo)man van weinig woorden? Dan heb je geen hele tekst nodig om je mama een fijne Moederdag te wensen. Iedereen die van kort en krachtig houdt, vindt in deze blog vast een kaart voor Moederdag.

Schrijven doe je zo · 08. mei 2020
Aan een geschikt geschenk voor Moederdag denken we meestal ruim op tijd. De persoonlijke tekst voor op het kaartje, dat is een andere zaak. Naar goede gewoonte snelt Iwrite4U jullie ter hulp met enkele alles-erop-en-eraan gedichtjes.

Shout out · 05. mei 2020
We zitten allemaal in hetzelfde corona-schuitje. Maar wel in ons eigen kot. Niets zo leuk om tijdens deze lockdown leuke berichtjes en complimenten te ontvangen. Alleen is niet iedereen een grote woordenacrobaat en wordt er in sommigen hun kot niet meer dan wat scheldwoorden gepubliceerd omdat het schrijven van een origineel bericht niet wil lukken. Iwrite4u to the rescue!

Shout out · 23. september 2018
Hasselt mag dan wel de Stad van de Smaak zijn, Genk is de Stad van de Shtijl. Student/ondernemer Rico Panvini drukte zijn stempel op de stad Genk door een brand te maken van de Genkse "slang".

Schrijven doe je zo · 09. september 2018
Writer's block is dé schrik van elke schrijver. Door meer inzicht te krijgen in dit fenomeen kan je deze vijand tot "frenemy" maken. En Iwrite4U helpt je daar graag bij . Onder meer via deze writer's blog over de oorzaken van writer's block.

Taaltips · 28. augustus 2018
Val jij ook over elke schrijffout die je tegenkomt? Of ben jij juist degene die zich systematisch schuldig maakt aan zulke slippertjes? Lees dan zeker even deze blog! Hierin probeer ik niet alleen enkele vaak voorkomende fouten de wereld uit te helpen maar probeer ik jullie ook aan te moedigen om de dingen wat meer te relativeren dankzij enkele hilarische voorbeelden.

Meer weergeven