Diensten

Zakelijke Content Creatie

blogbericht, linkedin post of nieuwsbrief

Tegenwoordig volstaat het vaak niet meer om gewoon goed te zijn in wat je doet. Je moet je bedrijf regelmatig op originele wijze in de kijker weten te zetten. Dat kan onder meer via een blog, je LinkedIn account of nieuwsbrief. Dit vergt niet alleen veel tijd en energie maar ook enige kennis en schrijfvaardigheden die niet iedereen gegeven zijn. Met Iwrite4U als partner bespaar je jezelf een pak tijd en kopzorgen! 

Speech

Een expert binnen je vakgebied maar een nul wanneer het erop aankomt een speech te schrijven om te spreken voor een groot publiek en hen geboeid te houden van de eerste tot de laatste letter? Iwrite4U stelt samen met jou een speech op zodat iedereen aan zijn stoel gekluisterd blijft.

Content voor een website

 

Wanneer de informatie op je website waardeloos verwoord werd, kan zelfs het strakke design je website niet meer redden. Je kan er dus maar beter voor zorgen dat de content een hoge kwaliteit kent. Iwrite4U creëert informatie en zorgt ervoor dat je website charmeert.


Schrijven van cursusmateriaal

Bent je docent en barst je van de kennis maar heb je geen idee hoe je dit beknopt en vooral begrijpelijk kan vatten in een cursus? Iwrite4U to the rescue!

persbericht

Belangrijke informatie die via de media verspreid moet worden, daar hoort uiteraard een persbericht bij. Maar hoe begin je eraan? Hoe zorg je ervoor dat het bericht zowel je doelgroep aanspreekt alsook de interesse weet te wekken van de journalisten? Iwrite4U schrijft zodat jouw nieuwsbericht niet onopgemerkt blijft!

marketinggerichte content

Een fantastisch product of een boeiend bedrijf verdient een passende slogan of andere marketinggerichte content. 


Particuliere Opdrachten

Ook als je geen booming business hebt, is Iwrite4U je rechterhand in het verwoorden van je gedachten en wensen. 

  • Laat Iwrite4U je CV en/of motivatiebrief eens onder handen nemen zodat deze verandert van grijze muis in een witte raaf en meteen de aandacht weet te trekken.
  • Plan je een bijzondere dag met een ceremonie? Lever Iwrite4U de nodige informatie aan en laat je (gasten) ontroeren door de subtiel verweven details in een gepersonaliseerde bindtekst.
  • Word je binnenkort meter of peter en wil je graag een origineel geschenk woordevol liefde geven? Vertel Iwrite4U alles over de herkomst van het wondertje en waarom ze jou kozen als meter/peter en ik zorg voor een geheel gepersonaliseerd geboortegedicht, sprookje, ...
  • Wil je graag een pakkende speech geven tijdens een jubileum of pensioenviering maar ben je zelf niet zo goed met woorden? Iwrite4U helpt je met véél plezier en nog meer enthousiasme verder!
  • Een foto-album opsmukken met gepersonaliseerde teksten of gedichten, ook dat kan. Gun Iwrite4U een glimp op je gedachten en ik laat mijn pen erop los zodat jouw boodschap niet onopgemerkt zal blijven.

Staat jouw idee er niet tussen? Contacteer me en dan bekijken we samen hoe ik je kan helpen