zakelijke content creatie

Periodieke blog of nieuwsbrief

Tegenwoordig volstaat het vaak niet meer om gewoon goed te zijn in wat je doet. Je moet je bedrijf regelmatig op originele wijze in de kijker weten te zetten. Dat kan onder meer via een blog of nieuwsbrief. Dit vergt niet alleen veel tijd en energie maar ook enige kennis en vaardigheden die niet iedereen gegeven zijn. Met Iwrite4U als partner bespaar je jezelf een pak tijd en kopzorgen!

Speech

Een expert binnen uw vakgebied maar een nul wanneer het erop aankomt een speech te schrijven om te spreken voor een groot publiek en hen geboeid te houden van de 1e tot de laatste letter? Iwrite4U stelt samen met u een speech op zodat iedereen aan zijn stoel gekluisterd blijft.

Content voor een website

Wanneer de informatie op je website waardeloos verwoord werd, kan zelfs het strakke design je website niet meer redden. Je kan er dus maar beter voor zorgen dat de content een hoge kwaliteit kent. Iwrite4U creëert informatie en zorgt ervoor dat je website charmeert.


Schrijven van cursusmateriaal

Ben je docent en barst je van de kennis maar heb je geen idee hoe je dit beknopt en vooral begrijpelijk kan vatten in een cursus? Iwrite4U to the rescue!

persbericht

Belangrijke informatie die via de media verspreid moet worden, daar hoort uiteraard een persbericht bij. Maar hoe begin je eraan? Hoe zorg je ervoor dat het bericht zowel je doelgroep aanspreekt alsook de interesse weet te wekken van de journalisten? Iwrite4U schrijft zodat het bericht niet onopgemerkt blijft!

marketinggerichte content

Een fantastisch product of een boeiend bedrijf verdient een passende slogan of andere marketinggerichte content.