particuliere opdrachten

Ook als je geen booming business hebt, is Iwrite4U je rechterhand in het verwoorden van je gedachten en wensen. 

  • Laat Iwrite4U je CV en/of motivatiebrief eens onder handen nemen zodat deze verandert van grijze muis in een witte raaf en meteen de aandacht weet te trekken.
  • Plan je een bijzondere dag met een ceremonie? Lever Iwrite4U de nodige informatie aan en laat je (gasten) ontroeren door de subtiel verweven details in een gepersonaliseerde bindtekst.
  • Word je binnenkort meter of peter en wil je graag een origineel geschenk woordevol liefde geven? Vertel Iwrite4U alles over de herkomst van het wondertje en waarom ze jou kozen als meter/peter en ik zorg voor een geheel gepersonaliseerd geboortegedicht, sprookje, ...
  • Wil je graag een pakkende speech geven tijdens een jubileum of pensioenviering maar ben je zelf niet zo goed met woorden? Iwrite4U helpt je met véél plezier en nog meer enthousiasme verder!
  • Een foto-album opsmukken met gepersonaliseerde teksten of gedichten, ook dat kan. Gun Iwrite4U een glimp op je gedachten en ik laat mijn pen erop los zodat jouw boodschap niet onopgemerkt zal blijven.

Staat jouw idee er niet tussen? Contacteer me en dan bekijken we samen hoe ik je kan helpen